Osta nyt. Maksa myöhemmin 
0

Ostoskori on tyhjä

About Us

 

TARINAMME

DiamondSmile® on saksalainen yritys, joka myy hampaidenvalkaisutuotteita hymyileville asiakkailleen. Tavoitteenamme on kehittyä Euroopan parhaaksi ja luotettavimmaksi hampaidenvalkaisutuotteiden jakelijaksi, joka tarjoaa kaikille mahdollisuuden palauttaa hampaidensa luonnollinen vaaleus..

Ketä olemme?

Moikka! Tässä Diamond Smile®-tiimi. Olemme saksalainen yritys, jonka kotipaikkana toimii Berliini. Yrityksemme on pieni ja innovatiivinen start-up, jolla paikalliset juuret. Tiimimme koostuu ryhmästä erittäin motivoituneita nuoria, jotka ovat kaikki erityisen kiinnostuneita hammas- ja suuhygieniasta sekä epäilemättä kirkkaan valkoisista hampaista! Teemme yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa ja tahdomme luoda kuluttajille innovatiivisia ja laadukkaita ratkaisuja, joiden myötä voidaan herätä joka päivä kirjaimellisesti hymysuin. Tarjoamme kaiken mahdollisen hampaiden valkaisuun sekä hampaiden ja suun hoitoon liittyen. Tarjoamme lisäksi runsaasti tietoutta ja vinkkejä asiakkaillemme ja yhteisömme jäsenille hammashygieniaan liittyen täysin ilmaiseksi.3 Zahnärzte lächeln in einer Zahnarztpraxis.

Ketä edustamme, mitkä ovat arvomme?

Toimintamme perustuu hampaiden valkaisun mahdollistamiseen luonnollisia, mutta silti tehokkaita toimintatapoja hyödyntämällä. Olemme perehtyneet erityisesti hampaiden, ikenien ja suun terveyteen. Pyrimme kehittelemään uusia luovia tuotteita hammaslääketieteen tukemana ja asetamme riman itsellemme korkeaksi. Testaamme kaikki tuotteemme itse perinpohjaisesti ja selvitämme mahdollisia ongelmia tuotteissamme. Kun olemme tuotteesta ehdottoman vakuuttuneita, julkaisemme sen myyntiin markkinoille. Seisomme täysin ja KIVENKOVASTI kaikkien tuotteidemme takana.

Ein Mitarbeiter steht im Lager von Diamond Smile.

Hampaiden valkaisun ammattilaiset Saksasta


Toinen ydinosaamisemme heti laadukkaiden ja luonnollisten tuotteidemme jälkeen on kykymme palvella. Olemme jatkuvasti asiakkaidemme käytettävissä. Autamme missä voimme ja otamme mielellämme vastaan palautetta liittyen tuotevirheisiin tai uusien tuotteiden suunnitteluun.

Tavoitteenamme on inspiroida. Haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa myydäksemme juuri heidän haluamiaan tuotteita, mutta myös auttaaksemme heitä kaikissa kysymyksissä tai huolissa.

Mitä tahdomme?

Tahdomme muuttaa elämää ja asennetta elämään luodaksemme lähimmäisistämme avarakatseisempia ja onnellisempia. Pyrimme lisäksi välttämään tylsien tuotteiden kehittämistä, joita myymälöiden ja verkkokauppojen alelaarit ovat pullollaan. Tahdomme, että kaikki asiakkaamme ovat aina täysin tyytyväisiä. Tuomme markkinoille ainoastaan parhaat tuotteemme ja vakuutamme asiakkaamme erinomaisella palvelulla. Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden kirkkaan valkoiseen hymyyn luonnollisin menetelmin ja kalliita hammaslääkärikäyntejä välttäen.

Lena-Marie Wagner von Diamond Smile steht lächelnd in ihrer Zahnarztpraxis.

 

TAVOITTEEMME

"Diamond Smilen ansiosta lukuisilla ihmisillä ympäri maailmaa on nyt mahdollisuus valkaista hampaitaan poikkeuksellisen nopeasti, kivuttomasti ja elämäntilanteesta riippumatta. Toivomme, että olet yhtä innoissamme kaikesta tästä kuin tuhannet muutkin asiakkaamme, jotka luottavat Diamond Smile-tuotteisiin. Sinulla on vain yksi hymy, pidä siitä huolta!"

Lena-Marie Wagner

Lena-Marie Wagner von Diamond Smile Unterschrift.